Image Alt

Arrangementen

Jarig, jubileum, teamuitje of een bruiloft?

Iets te vieren?

Trouwen in onze wijngaard, je verjaardag vieren op het kleine terras of een gezellig teamuitje in de engeltjesbar. We denken graag met je mee om een leuk feestje te organiseren en herinneringen te maken!

27 euro p.p.

High Tea

Verschillende soorten thee • Dagverse soep • Luxe sandwiches belegd met o.a. carpaccio, gerookte zalm, 24 maanden gerijpte Parmaham en eiersalade.
Wij sluiten af met en etagère vol met zoete lekkernijen zoals blondies, huisgemaakte brownies, New York Cheescake en nog veel meer.

Sweet dreams

Cocktails happy hour

Elke woensdag en donderdag 17.00 en 18.00 uur kunt u genieten van onze heerlijke cocktail happy hour. Dus, twee cocktails voor de prijs van één.

Reserveren gewenst

High Wine

Een geweldig arrangement voor de echte wijnliefhebber. Wij serveren 3 verschillende kaartwijnen. Bij dit arrangement krijg je bij deze kwaliteitswijnen een aantal heerlijke, huisgemaakte tapas gerechten.

Reserveren gewenst

High Beer

Geniet van een drietal van onze beste speciaal bieren. Ook bij dit arrangement serveren wij een aantal heerlijke huisgemaakt tapas gerechten.

Vanaf 30 personen

BBQ arrangement

Maak kennis met de Ovyr BBQ. De nieuwste trend op het gebied van BBQ. Hierbij stoken we het vuur in het midden van de BBQ, met daar op het BBQ Plateau en omheen de BBQ ring. Je maakt zo in een handomdraai de lekkerste vlees, vis en groentegerechten. De Ovyr bevindt zich op ons grote terras aan het water. Een kunt een vaste prijs p.p. afspreken of kiezen voor nacalculatie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

6 tot 12 gangen

Walking dinner

Een veel gekozen mogelijkheid om een diner te laten serveren. Wij komen langs met tal van (kleinere) gerechten. Zeker voor grotere groepen (ook zakelijk) is dit ideaal. Zo heb je in principe geen vaste plaats en spreekt je veel meer mensen binnen zo’n groep. Je kunt het arrangement volledig zelf samenstellen waarbij je keuze hebt uit maar liefst 6 tot 12 gangen.

Voor grote en kleine bruiloften

Bruiloften en ceremonies

Wist u dat De Engel een officiële trouwlocatie is? Met een binnen capaciteit van ruim 200 zitplaatsen en een terras met maar liefst 150 plaatsen, bieden we tal van mogelijkheden voor grote en kleine bruiloften. Ongeachte het weer. Op ons prachtige terras aan het water hebben als veel paren elkaar het Ja-woord gegeven. Graag maken wij voor jou een vrijblijvend voorstel en verzorgen wij graag alles rondom de mooiste dag van je leven.

20 tot 30 personen

De Engeltjesbar

Tussen onze twee grote zalen vindt je de Engeltjesbar. Een mooie intieme ruimte met een grote bar en een mooie exclusieve uitstraling. Ideaal voor een vrijdagmiddagborrel, verjaardag of ander feestje. Denk hierbij aan een groepsgrootte van 20 tot 30 personen. De ruimte is ook beschikbaar als je na een overheerlijk diner nog even gezellig wilt na borrelen.

Vanaf 20 euro

Cadeaubonnen

Bij ons zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 20 euro.

Restaurant De Engel

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

info@de-engel.nl
0488 41 12 80
06 53 47 48 00

Openingstijden

Wo t/m za: 11:00 – 22:00
Ma, di en zo gesloten