Image Alt

Over ons

Restaurant De Engel

Écht De Engel

Ik ben Helène Ganseman, horeca zit in mijn bloed. Ik heb gewerkt in restaurants, hotels, was verantwoordelijk voor het opzetten van een high end cocktailclub van een bekende hotelketen én uiteindelijk verwezenlijkte ik mijn droom: een eigen restaurant, Bij Blauw in Wageningen.

En toen kwam de volgende stap: de overname van Herberg de Engel. Een fantastische maar spannende uitdaging. Met de geschiedenis van deze inspirerende omgeving, een beetje van mijzelf en met het oog op de toekomst geven wij Herberg de Engel een nieuwe impuls.

Samenzijn en genieten, dat is de essentie van De Engel. Er is ruimte voor iedereen, voor een gezellige borrel met een lekkere bite, voor het eten van heerlijke schnitzel tot een culinaire duik in ons à la carte menu. Mijn persoonlijke favoriet: de verrassing uit de keuken. Welkom en geniet in ons restaurant, in onze bar, op ons terras. De herberg, in een nieuw jasje anno 2022.

59
07

Wij hebben vandaag onze 12 5 jaar huwelijk mogen vieren met een geweldig diner. Het eten was er gewoon in een woord S U P E R.

Arnold Polman

Genoten van tafel voor 2. Wat een smaakexplosie, zo heerlijk eten. Prachtig opgemaakte borden, mooie aankleding in het restaurant, mooie locatie, goede parkeergelegenheid. Aanrader!

Dirja van Manen

Prachtig geworden de Engel, heerlijk geluncht met z'n 7en, vriendelijke bediening en gezellig gezeten. Zeker aan te bevelen!!

Debbie Geluk

Prachtige plek langs de dijk met uitzicht over de uiterwaarden. We hebben heerlijk geluncht.

Jacomijn

Afgelopen zaterdag voor het eerst gegeten. Echt heerlijk! Fijne sfeer, uitstekende bediening, fantastische locatie. Mooi om zoiets leuks in de buurt te hebben! Wij gingen blij en verrast naar huis, en zeker tot snel hopen we!

Hatro Ochten

Vanavond met ruim 40 personen gegeten bij het vernieuwde restaurant De Engel. Prachtige ambiance en gezellige sfeer. Het 6 gangen verrassingsmenu was gevarieerd en echt heerlijk. Top bediening. Zeker een aanrader.

Marjo van de Kolk

Heerlijk gegeten! Erg vriendelijke en goede bediening. Het gemoderniseerde restaurant ziet er ook geweldig uit! Kortom helemaal top!

Sander de Vree
Restaurant De Engel

Waalbandijk 102
6669 ME Dodewaard

info@de-engel.nl
0488 41 12 80
06 53 47 48 00

Openingstijden

Wo t/m za: 11:00 – 22:00
Ma, di en zo gesloten